Batteriholder til Bosch

Batteriholdere fra Dimsefabrikken er designet og produceret i Danmark. Maskinholdere fra Dimsefabrikken er designet og produceret i Danmark. Vi er nørder og der har resulteret i at vi har udviklet smarte og virkelig simple Maskinholdere til Milwaukee, så du kan få dine Maskiner væk fra værkstedsbordet, værktøjskassen eller hvor de ellers kan gemme sig. 
Med en Maskinholdere til Milwaukee fra Dimsefabrikken kan du let organisere dine maskiner, både i firmabilen og på værkstedet. 

Alle vores Maskinholdere til Milwaukee findes i Rød og sort. Fælles for dem alle er at de er 3D printet, hvilket har den fordel at de vejer minimalt, men har en styrke og dermed holder, takket være PLA materialet. 

Rigtig god fornøjelse med din nye Milwaukee Maskinholder.i har udviklet smarte og virkelig simple batteriholdere til Bosch, så du kan få dine batterier væk fra værkstedsbordet, værktøjskassen eller hvor de ellers kan gemme sig. 
Med en batteriholder til Bosch fra Dimsefabrikken kan du let organisere dine batterier, både i firmabilen og på værkstedet. 

Alle vores batteriholdere til Bosch findes i forskellige størrelser og farver. Fælles for dem alle er at de er 3D printet, hvilket har den fordel at de vejer minimalt, men har en styrke og dermed holder, takket være PETG materialet. 

Rigtig god fornøjelse med din nye bosch batteriholder

Maskinholder Bosch 12V - sidevendt

35,00 DKK

Maskinholdere til Bosch 12V Maskinholdere fra Dimsefabrikken er designet og produceret i...

Bosch